Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2023 15:29   Güncelleme : 03-05-2023 15:47

Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Gerze Belediyesi Meclis Toplantısı, Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşti

Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Toplantı başlamadan önce CHP’ li Belediye Meclis Üyeleri Birol Sazak ve Ercan Çelebi’ nin oy birliği ile izinli sayılmalarına karar verildi ardından bir önceki meclis karar özetinin tasdiki yapıldı.

Nisan ayı Meclis Karar Özetinin tasdikinin ardından gündem maddelerine geçildi. İlk gündem maddesi olan İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi; Atatürk Mahallesi 498 ada 1 parsel nolu taşınmazın trampa işlemi talebi CHP’ nin çekimser oy kullanması AK Partili belediye meclis üyelerinin evet oyu vermesiyle oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.  Buna göre 19 Mayıs Mahallesi E34A19C4A pafta uygulama imar planı değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.  

Gündemin 3. maddesi olan 2022 yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi ve tasdiki talebi, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

4. gündem maddesi olan Atatürk Mahallesi, 498 ada, 1 nolu parselde trampa işlemi talebi, oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

5. gündem maddesi olan İlçemiz Çarşı Mahallesi 174 ada, 1 ve 2 nolu parsellerde uygulama imar planı değişikliği talebi, oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

KAPALI SPOR SALONUNA ALPARSLAN TÜRKEŞ İSMİ VERİLDİ

Gündem maddelerinden biri olan Gerze Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonuna isim verildi. CHP’ li Belediye Meclis Üyeleri oylama sırasında el kaldırmazken AK Partili meclis üyelerinin evet oyu vermesiyle Kapalı Spor Salonuna oy çokluğu ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’ in ismi verildi.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA FETİH 1453 GERZE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İSMİ VERİLDİ

Yine Gerze Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna isim verildi. Buna göre, Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna Fetih 1453 Gerze Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ismi verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

AdminAdmin