Güncel
Giriş Tarihi : 03-04-2021 17:02   Güncelleme : 03-04-2021 17:23

Mehmet Ersoy, Sinop’ta

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin ile birlikte biz dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sinop’a geldi

Mehmet Ersoy, Sinop’ta

Sinop’ta ilk olarak il protokolü tarafından karşılanan Ersoy ve Çetin, valilik şeref defterini imzaladılar. Ersoy, Valilik makamında daire amirleri ile bir süre sohbet ettikten sonra Vali Erol Karaömeroğlu’ndan Sinop ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Ersoy, 15 Mayıs’a kadar koronavirüs vaka sayılarında düşüş hedeflediklerini söyleyerek, yaz gelmeden gidişatı tersine çevirmeyi, yükseliş treninde ki yayılma hızını aşağılara çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Boyabat'ta incelemelerde bulundu

Sinop ziyareti kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberinde ki heyet Vali Erol Karaömeroğlu ile birlikte Boyabat ilçesinde incelemelerde bulundu.

İnşaatı devam eden Boyabat Hükümet Konağı ve Belediye Başkanlığı binasına giden Ersoy yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Boyabat İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Saraydüzü’nde İncelemelerde bulundu

Mehmet Ersoy ve beraberinde ki heyet Sinop’ta ki son ziyaretini Saraydüzü Belediye Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin Sinop’tan ayrıldı.

AdminAdmin