Mehmet Ersoy Suriye Sınırında

İçişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Mehmet Ersoy, ekibiyle birlikte Suriye sınırındaki Yayladağı sınır birliklerinde denetimde bulundu

Mehmet Ersoy Suriye Sınırında
28 Temmuz 2017 Cuma 12:41

İçişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Mehmet Ersoy, ekibiyle birlikte Suriye sınırındaki Yayladağı sınır birliklerinde denetimde bulundu.

 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın bölgeyi ziyaret ettiği esnada Hatay’a gelen Ersoy, Yayladağı sınırları içerisinde bulunan 3. Hudut Tabur Komutanlığı’na bağlı Topraktutan Hudut Karakolu’na ziyarette bulundu. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Yüce ve Tabur Komutanı Piyade Yrb. Ünal Bulut’un da eşlik ettiği Ersoy, karakoldaki askerlerle de sohbet etti.

 

Daha sonra Reyhanlı’daki hudut karakolunu ziyaret eden Ersoy, burada da incelemelerde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.