Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2015 16:02   Güncelleme : 10-04-2015 19:22

Milletvekili Adayları Gerze'de

7 Nisan Salı günü Milletvekili adaylıkları açıklanan Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş Gerze'de yoğun ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı

Milletvekili Adayları Gerze'de
Ziyaretlerinden dakikalar önce partililer, ellerinde bayraklarla programın yapılacağı teşkilat binasının önünü doldurarak Milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş'i beklediler. Milletvekili adaylarının gelmesiyle birlikte coşkunun yüksek seviyelere çıktığı gözlemlenirken, Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş kendilerini bekleyen kalabalığın sevgi gösterisi eşliğinde parti binasının önüne geldi.

Katılan kalabalığa ilk olarak Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman seslendi. Karaman, Genel Merkezce seçilen adayların bugün Gerze ilçesini ziyaret ederek kendilerini onurlandırdıklarını belirterek, Milletvekili adaylarına teşekkür etti. 7 Haziran seçimlerin en güçlü ve en kararlı şekilde hazırlandıklarını ifade eden Karaman, "En az 2 milletvekili oyu alarak yapılacak genel seçimlerde Ak Parti destanı yazacağız" dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti 1. sıra Milletvekili adayı Cengiz Tokmak, "Bu süreçte emeği geçen, bize destek verenlere, aday adaylarımıza, teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bizleri utandırmasın. Bizim gönlümüzde, beynimizde çalışmak hizmet etmek ve bunu halisane bir niyetle yapmaktır” dedi.

Cumhurbaşkanının en az 400 milletvekili çağrısını hatırlatan Tokmak, "Sayın Cumhurbaşkanımız en az 400 Milletvekili istiyor. Bizlerde bu gayretle Sinop'umuzda 2 - 0 yaparak tarih yazmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 7 Haziran seçimlerine kadar köy köy, kapı kapı gezerek, yüklendikleri Ak Parti misyonunu en iyi yerlere taşımaya gayret edeceklerinin altını çizen Cengiz Tokmak, "Bu yolda Nazım Maviş kardeşim ile gecemizi gündüzümüze katacağız. Uykuya ara vereceğiz ve birlik içerisinde en iyi sonucu sizlerinde desteği ile alacağız. Gerze benim için önemli bir ilçe. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de alınan başarı buna en büyük örnek. Gerze 7  Haziran seçimleri sonrası yapılacak belediye seçimlerinde de Ak belediyeciliğe kavuşacaktır inşallah" dedi.

 AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Maviş'te katılan kalabalığa seslenerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Maviş, bundan sonra hedefin 7 Haziran olduğunu belirterek, aynı coşkuyu 7 Haziran akşamı da yaşayacaklarına inandıklarını dile getirdi. 

Birlikte çalışacağız ve Birlikte başaracağız sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatan Maviş, bu süreçten sonra yüklemiş oldukları sorumluluk ile daha çok çalışacaklarını ve Sinop'a devam eden hizmetleri en sağlıklı şekilde sürdürme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Program daha sonra parti binasında teşkilat mensupları ile devam etti.



AdminAdmin