Güncel
Giriş Tarihi : 03-07-2021 15:54   Güncelleme : 04-07-2021 18:27

Motor Dostları Gerze'de Buluştu

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Sinop Motor Sporları Kulübü ile Gerze’deki motor gönüllülerini İdemli Mesire Alanı’nda ağırladı

Motor Dostları Gerze'de Buluştu

Sinop’tan motorlarıyla ilçemize gelen ve Gerze’nin Sesi Gazetesi önünde Gerze’deki motor gönüllüleriyle buluşan Sinop Motor Sporları Kulübü mensupları, buradan toplanarak Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un kendilerini ağırlayacakları İdemli Mesire Alanına doğru hareket ettiler.

İdemli Mesire Alanında motorcuları Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Gerze Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ile belediye meclis üyeleri karşıladı.

İdemli Mesire Alanında düzenlenen kahvaltı programında Sinop Motor Sporları Kulübü mensupları Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür ederek yıllardır sahil bandından geçtiklerini, böylesine güzel bir mesire alanı görmediklerini, burada ağırlandıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise İdemli Mesire Alanının uzun süredir atıl vaziyette olduğunu ve kullanılmadığını belirterek, en büyük arzularından birinin burayı güzel bir mesire alanına dönüştürmek olduğunu ve bu hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Ayrıca Başkan Şensoy vatandaşlara büyük görev düştüğünü belirterek, “ailelerimiz güzel vakit geçirebilsinler diye her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Özel tasarım piknik masaları, çeşmeler ve yine özel tasarım ızgaralar ile burayı büyük bir özenle vatandaşlarımızın hizmet ve beğenisine sunduk. Vatandaşlarımız da tek ve en önemli ricamız buradan ayrılırken etrafı temiz bırakmaları ve buraya sahip çıkmaları ” diye konuştu.

Sinop Motor Sporları Kulübü üyelerinden Av. Erhan Taban ise Başkan Şensoy’a teşekkür ederek, “başkanımıza bu nazik daveti için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Biz Sinop Motor Spor Kulübü olarak başkanımızın daveti üzerine bugün Gerze İdemli Mesire Alanındayız. Arkadaşlarımızın misafirperverliği, kahvaltı yaptığımız mesire alanı, her şey çok güzeldi” ifadelerini kullandı.

Sinop Motor Sporları Kulüp Başkanı Gazeteci Deniz Özen Sinop’un ilçeleriyle bir bütün olduğunu söyleyerek, “aslında bugün burada güzel bir mesaj var; Sinop yalnızca merkezden ibaret değil, ilçeleriyle bütün bir kent. Dolayısıyla biz Sinop Motor Sporları Kulübü olarak bütün Sinop’un motor sporları kulübüyüz.

Başkanımızın bu davetine icabet etmek bizleri hem onurlandırdı hem de çok mutlu etti. Gerze’de belediye harika bir görev yapmış Gerzelileri ve Sinopluları çok güzel bir şekilde doğayla buluşturmuş” dedi.

Organizasyonun Gerze ayağını organize eden Gazeteci Fatih Uysal ise bu organizasyon ile Gerze’de bir ilke imza atıldığını belirterek Sinop Motor Sporları Kulübü üyeleri ile İdemli Mesire Alanında olmaktan mutluluk duyduklarını, bu anlamda Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür ettiklerini söyledi.

AdminAdmin