Güncel
Giriş Tarihi : 02-11-2018 15:50   Güncelleme : 07-11-2018 21:04

Müftü Bayram Karar, Köy Ziyaretlerinde bulundu

Bayram Karar Sarımsak köyüne giderek istişare yaptı

Müftü Bayram Karar, Köy Ziyaretlerinde bulundu

Gerze ilçe müftüsü Bayram karar köy ziyaretlerine devam ediyor. İlçe müftüsü Bayram KARAR, ilçemiz köylerinde görev yapan personeli ziyarette bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında ilçe müftüsü, din görevlileri ile bir araya geldi. Her hafta planlanan bölgelerdeki cami cemaati ile bir araya gelerek sohbet istişare ve fikir alış verişinin yapıldığı buluşmaların bu haftaki merkezi Sarımsak köyü oldu.

Bu haftaki ziyaretlerde Sarımsak köyünde imamlar, yakın mahalle ve köylerdeki muhtarlar ve köy halkı ile bir araya gelindi. Ziyaretlere Sarımsak köyü, Sarımsakköyü aluçlu,edilli,ve hocalı mahallesi, çağlayan köyü, çağlayan köyü eltiyeri ve kabaağaç mahallesi imamları, muhtarları ve köy halkı katıldı.

Ziyaretler köyde yaşayan halkın genel durumu hakkında bilgi alındı, ardından köyde hizmet veren imam hatipler ve mahalle halkı ile dini ve güncel konularla ilgili sohbet edildi.

Köylerde yaşayan insanların genel olarak sorunları ve dini olarak yapılabilecek ihtiyaçları arzuları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca Karar, yalnız yaşayan camilere gelemeyen yaşlı ve rahatsız vatandaşlarında yanlarına giderek ziyarette bulunup dualar etti.



AdminAdmin