Güncel
Giriş Tarihi : 08-05-2021 16:48   Güncelleme : 08-05-2021 16:50

Muhtar Adayı Altınkök, “Birlikte Çalışacağız”

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Turan Altınkök, gazetemize konuştu

Muhtar Adayı Altınkök, “Birlikte Çalışacağız”

İlçemiz esnaflarından Turan Altınkök’te 6 Haziran’da Çarşı Mahallesi için yapılacak muhtarlık yarışında bende yarışacağım dedi. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de muhtarlığa adaylığını koyan Altınkök, Gerze’de doğup büyüyen biri olarak Çarşı Mahallesi sakinlerini ve sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

Altınkök, “47 yıldır Çarşı Mahallesi’nde ikamet ettiğim gibi 31 yıldır da yine Çarşı Mahallesi’nde lokanta işletmeciliği yapıyorum. Uzun yıllardır Çarşı Mahallesi’nde yaşayıp esnaflık yapmamdan dolayı mahalle sakinlerinin beklentilerini, mahallemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi biliyorum.

İlçemizin vitrini konumunda ki Çarşı Mahallesi’ni el ele, gönül gönüle hep birlikte, ayrım yapmaksızın, eşit bir şekilde yönetmeye ve güzelleştirmeye talibim. Daha güzel, daha modern, yaşanılası örnek bir mahalle için desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

Turan Altınkök Kimdir?

1974 yılında Gerze’de doğdu. İlkokul ve ortaokul tahsilini Gerze’de tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Altınkök, 31 yıldır Çarşı Mahallesi’nde lokanta işletmeciliği yapmakta.

AdminAdmin