Güncel
Giriş Tarihi : 07-08-2017 16:09   Güncelleme : 07-08-2017 16:54

Muhtar, Mahallesinin Sorunlarını Tek Tek Çözüyor

Cumhuriyet Mahallesi'nin yeni muhtarı Nevzat Bal, mahallesinin yol ve kaldırım problemini çözmek için kolları sıvadı

Muhtar, Mahallesinin Sorunlarını Tek Tek Çözüyor
 Haziran ayı başında yapılan Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık seçimini kazanarak hizmete başlayan Nevzat Bal, mahallesinin yol sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal, Huzur Küme Evleri mevkiinde ikamet eden vatandaşların yol sorununu çözmek için kolları sıvadı. Yeni mezarlık yolu mevkiinde oturan vatandaşların, toprak yolun onarılması ve daha stabilize hale getirilmesi için yoğun talepte bulunması üzerine harekete geçen Muhtar Bal, ''Belediye yetkilileri ile irtibata geçerek yolun daha kullanılabilir hale getirilmesi için belediyeden yardım istedik. Talebimiz üzerine yol, belediyeye ait greyderle düzlendi. Önümüzdeki günlerde de yola elek altı serilerek son halini alacak'' açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi'nde ki bir başka nokta olan Koyunlu Caddesi üzerinde de yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirten Bal, ''Cadde üzerinde yolun bazı kısımlarında meydana gelen bozulmalar onarılıyor. Ayrıca kaldırım olmayan veya bozulan yerlere kaldırım yapılmaya başlandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, Koyunlu Caddesi güzergahı daha düzenli ve güzel görünüme kavuşacak'' dedi.

Muhtar Bal, talepleri üzerine Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın, talimatıyla harekete geçen belediye yetkililerine ve Başkan Belovacıklı'ya, ayrıca teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül