Güncel
Giriş Tarihi : 31-12-2021 14:58   Güncelleme : 01-01-2022 11:19

Muhtarlar Derneği, yeni yıl için takvim bastırdı

Gerze Muhtarlar Derneği, fotoğraf ve telefon numaralarının bulunduğu takvim bastırdı

Muhtarlar Derneği, yeni yıl için takvim bastırdı

Gerze Muhtarlar Derneği, vatandaşların hem kendilerine daha kolay ulaşılması hem de yeni yıllarını kutlamak amacıyla 2022 yılı takvimi hazırlattı.

42 köy muhtarının telefon numaraları ve fotoğraflarının olduğu 2022 yılı takvimi, Dernek Başkanı Fikri Uyanık ve Kuzsökü köyü Muhtarı Cemil Çelik  tarafından ilçemizdeki kurum ve kuruluşlara, ilçe esnafına dağıtıldı.

Farklı ve duyarlı bir çalışmaya imza attıklarını söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Acısu köyü Muhtarı Fikri Uyanık, “muhtarlık 1829 yılından bu yana yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden müessesedir. Bizler köylere gelen gidenden, askerden, sivil vatandaştan, yabancıdan, hırsızdan her şeyden mesulüz.

2022 yılı takvimimizi hazırlattık ve dağıttık. Takvimimizin üstünde diğer takvimlerden farklı olarak, 42 köy muhtarının fotoğrafları ve telefon numaraları var. Vatandaşlarımız ve köylülerimiz ihtiyaç duydukları her zaman bizlere ulaşabilecekler. Bu anlamda yapılan çalışmaya katkı sağlayan tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yılın ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Gazeteci Fatih Uysal'da muhtarların yaptığı ince davranıştan dolayı teşekkür ederek yaptıkları çalışmanın önemine değindi. 

AdminAdmin