Güncel
Giriş Tarihi : 18-01-2016 15:31   Güncelleme : 18-01-2016 16:02

Muhtarlar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Gerze İlçe Merkez Muhtarları Gerze Hotel'de Kahvaltı Programı Düzenledi

Muhtarlar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler
 Gerze Hotel'de düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Belediye Başkan Vekili Arif Recep Gürses, Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, Chp İlçe Başkanı İlknur Kara, Mhp İlçe Başkanı Cemal Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma, Necmettin Çakır, Kurum Amirleri ve köy muhtarları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk ''Kalpleri ve yürekleri hizmet aşkı ile dolu kıymetli muhtar arkadaşlarım Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. İlçe merkezi muhtar arkadaşlarımızla tertip ettiğimiz kahvaltıya vaktinizi ayırıp geldiğinizden dolayı teşekkür eder hoş geldiniz diyorum. Kıymetli misafirler bu güzel birlikteliğimizde bizleri katılımlarıyla onurlandıran sayın kaymakamımıza ve emeği geçen merkez muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bülent Bayraktar ise ''Organizasyonu gerçekleştiren mahalle muhtarı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tür birliktelikler toplumumuzun özellikle bu günlerde ihtiyacı olan birlik beraberlik ruhunu güçlendirecek ve insanlar arasındaki farklılıkları olabildiğince törpüleyecek, giderecek ve samimi duygularla toplum halinde yaşamamıza katkı sağlayacak. Bu vesile ile tekrar muhtar arkadaşlarıma ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve berberliğimizi bozmasın'' dedi.

Kahvaltı programı Muhtar İdris Öztürk'ün yapmış olduğu yemek duası ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül