Güncel
Giriş Tarihi : 19-10-2022 15:21   Güncelleme : 16-10-2023 12:24

Muhtarlar onuruna yemek düzenlendi

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında köy ve mahalle muhtarları için yemek tertip etti

Muhtarlar onuruna yemek düzenlendi

Kaymakam Tekin Dundar, Belediye Başkan V. Mustafa Doruk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ile Ahmet Burma, Muhtarlar Derneği Başkan V. Cihat Topcu, kurum müdürü ve amirleri ile muhtarların katıldığı yemekte, birlik beraberlik mesajları verilerek muhtarların bu özel günü kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, köy ve mahalle muhtarları onuruna yemek programı düzenledi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemekte, muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapıldı.

İş birliği ve uyum ile her sorunun aşılabileceğini söyleyen Kaymakam Dundar, muhtarlığın kadim bir müessese olduğunu belirtti.

Kaymakam Dundar, “muhtar, seçimle iş başına gelen, vatandaşlar tarafından seçilen bizim en önemli iş arkadaşlarımız. Vatandaşların sıkıntılarını, sorunlarını bize ilk ağızdan ileten kişi. Biz her daim birlik ve beraberlik içinde muhtarlarımız ile yan yanayız, köylümüzün, muhtarlarımızın yanındayız” diyerek 19 Ekim Muhtarlar Gününü bir kez daha kutladı.

Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

AdminAdmin