Güncel
Giriş Tarihi : 29-04-2015 23:37   Güncelleme : 29-04-2015 22:12

Muhtarlarla bir araya geldi

Adalet ve Kalkına Partisi Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlarla bir araya geldi
 Adalet ve Kalkına Partisi Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, muhtarlarla bir araya geldi. 

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, ilçe mahalle muhtarları ve köy muhtarları ile bir araya geldi. 

Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Nazım Maviş, bu zorlu süreçte AK Parti gönüldaşlarına büyük görevler düştüğünü söyledi. Maviş; “Bu seçimde Cumhurbaşkanımız diyor ki 400 tane milletvekili istiyorum. Niye? Yeni Türkiye’yi kurmak için Yeni Anayasayı yapabilmek için bakın bu gömlek bu bedene dar geliyor, bu anayasa bu bedene dar geliyor, bu millete dar geliyor. Bu hükümet sistemi bu parlamenter sistem bu bedene dar geliyor. Daha hızlı daha süratli daha etkin bir şekilde bu hizmetleri yürütmek ve Türkiye’yi bambaşka bir Türkiye, büyük bir Türkiye yapmak için artık bu anayasanın değişmesi lazım. Artık Türkiye’de ki bu parlamenter yapının değişmesi lazım bunun içinde 400 tane milletvekiline ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız 400 milletvekili hedefini ortaya koydu sevgili kardeşlerim. Bu olmayacak bir şey değil. Milletimiz yapılanları görüyor ve AK Partiye olan desteğini sürdürüyor. Şimdi ben size şöyle bir şey soracağım.  Anayasayı referanduma getirmek için biliyorsunuz parlamentoda 331 tane milletvekiline ihtiyacımız var. Doğru mu arkadaşlar?  Eğer Adalet ve Kalkınma Partisi 331 milletvekili çıkarır ve bu 331 milletvekilinin iki tanesi Sinop'tan seçilmiş olursa ne olur biliyor musunuz? Türkiye’nin kaderini siz değiştirmiş olursunuz Sinop değiştirmiş olur. Tersini düşünelim 331 milletvekili değil de 330 milletvekilinde kaldık bir tane daha milletvekilimiz olsaydı anayasayı referanduma götürecek çoğunluğu yakalamış olacaktık. Sinop’tan da bir milletvekili gitti. Türkiye'nin kaderini yine siz belirlemiş olacaksınız. Cumhurbaşkanımızda, Başbakanımız da biz Sinop’a gelirken selamlarıyla bizi buraya gönderdiler. Dediler ki Sinop’ta bu sefer 2 milletvekilini çıkarmanız için böyle yaptık ve sizi bunun için buraya gönderiyoruz dediler. Şimdi size şunu söylüyorum atalarımız çok güzel söylemiş bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu kadar hizmet aldık bu kadar yatırım aldık. Şimdi Allah'ın izniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne iki tane Sinoplu AK Partili Milletvekilini gönderdiğinizde siz o zaman bakın bir Sinop’a siz o zaman bakın bir Boyabat’a, Durağan’a, Saraydüzü’ne, köylerimize diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş’in yanı sıra, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Coşar ve Satılmış Demir katıldı.
hakan akbaşhakan akbaş