Güncel
Giriş Tarihi : 02-10-2017 11:58   Güncelleme : 02-10-2017 13:18

Nazım Maviş'in Oğlu Sünnet Oldu

Dr. Nazım Maviş’in oğlu Muhammed Furkan sünnet oldu. Başbakan Binali Yıldırım da telefonla bağlanarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Nazım Maviş'in Oğlu Sünnet Oldu

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş’in oğlu Muhammed Furkan sünnet oldu. Tören Pursaklar'da bulunan Ihlamur Kasrı'nda gerçekleşirken, Başbakan Binali Yıldırım da telefonla bağlanarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Muhammed Furkan’ın erkekliğe adım attığı bu mutlu günde mehter ve folklor takımları da gösteri yaparken, sünnet merasimi birçok ismi bir araya getirdi. Muhammed Furkan için düzenlenen törene Adalet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Betül Sayan Kaya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İçişleri Müsteşarı Muhterem İnce, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Erol Kaya, Erzurum Milletvekili ve İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenoğlu, Ak Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turanak, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Ak Parti İzmir Milletvekili ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez, Sinop Valisi Hasan İpek ve eşi Gülten İpek, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, , Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Türkeli Belediye Başkanı Halil Özcan, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Meclis Üyesi Kerim Ali Şahin, Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ve SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru ile Ankara bürokrasisinden, Sinop parti teşkilatından ve Sinop’ta görev yapan il müdürlerinden birçok isim katıldı.


Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi



Erkan TaşErkan Taş