Güncel
Giriş Tarihi : 21-12-2015 11:49   Güncelleme : 21-12-2015 12:14

Nazım Maviş'ten Gerze'de Bir Dizi Ziyaret

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Gerze programı kapsamında çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.

 Nazım Maviş'ten Gerze'de Bir Dizi Ziyaret

İlk olarak parti teşkilatı ile biraya gelen Maviş, teşkilat mensupları ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra beraberinde ki heyetle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette ilk olarak geçtiğimiz günlerde bir kaza geçiren Haydar Kalafat isimli vatandaşı Cakallı köyündeki evinde ziyaret eden Maviş,  Kalafat ve ailesine geçmiş oldun dileklerini iletirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren aile fertleri Nazım Maviş'e teşekkürlerini iletti.

Ardından İlçemiz sakinlerinden engelli çocukları olan Erol Sucuoğlunu evinde ziyaret etti ve çoçukların sağlık durumu hakkında bilgi aldı, yapılması gerekenler konusunda her zaman desteğe hazır olduğunu ifade etti.


Maviş ayrıca Sorkun Muhtarı Sadettin Tütüncü'nün birkaç gün önce vefat eden annesi için bir taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, son olarak Gerze Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Elvan Ocakdan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Maviş, Ocakdan'dan kapalı spor salonu hakkında bilgiler alarak çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret esnasında raket alarak Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile masa tenisi oynayan Milletvekilimiz, masa tenisi mücadelesinde de oldukça iddialı olduğunu gösterdi.

Maviş ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 1996 yılında yapımı tamamlanan ve birçok eksiği olan binanın yenileme ve onarım çalışmalarına destek sözü verevek ziyaretini sonlandırdı. 






Maviş, Tekwandocu sporcularla ve Güreşcilerimizle hatıra Fotoğrafı Çektirdi

AdminAdmin