Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2016 14:50   Güncelleme : 26-08-2016 11:23

O Bir Tecrübe Abidesiydi

Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar 32 Yıl Hizmet Verdiği Kurumundan Ayrılıyor

O Bir Tecrübe Abidesiydi

32 yıldır ilçemizde ve Dikmen'de önemli çalışmalar yürüterek başarılı projelere imza atan, Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar çalışma hayatına son noktayı koyuyor.

Türkiye Elektrik Kurumu (TEK), Tedaş ve Yedaş'ta uzun yıllar  başarılı projelerle imza atan, sıcak ve samimi davranışlarıyla, ilçe sakinlerinin gönlünde taht kuran YEDAŞ Gerze işletme şefi Cemil Bekar ay sonunda 32 yıl bilfiil hizmet verdiği kuruma veda ediyor.

Görevde olduğu süre boyunca 26 yılını devlette , 6 yılını ise özelleşme yapılması nedeniyle Çalık grubunda geçiren Bekar'ın, ilçe merkezinde enerji nakil hatlarının yer altına alınması projesinde imzası bulunuyor.

Bekar çalışma hayatı boyunca keşke dediği bir işlemin olmadığını kaydetti.  32 yıl görev yapan  İşletme Şefi Bekar’ın bu süre zarfında ilçemizde  elektrik kablolarının yer altına alınmasında rolü büyüktür .

Ayrıca Bekar’ın  bugün %70'i tamamlanan projenin yanı sıra kırsal kesimde de alçak gerilim hatları, trafolar ve enerji nakil hatları olmak üzere  %50'si tamamlanan yatırımların gerçekleşmesinde büyük katkısı bulunmaktadır.

İşletme Şefi Bekar : ’’  Gerze enerji anlamında emin ellerde, teknik ve idari kadro olmak üzere başarılı bir ekip arkada bırakarak Gerze'den ayrılıyorum gözüm arkada değil. Görev sürem boyunca beni yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta İl Koordinatörüm Murat Kılıç bey olmak üzere tüm dostlarıma ve Gerze sakinlerine teşekkür ediyorum '' dedi.

Bizlerde GerzeninSesi Gazetesi olarak saygı değer şefimiz Cemil Bekar beye bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz.

Seda ŞengülSeda Şengül