Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2022 11:19   Güncelleme : 23-06-2022 17:29

Öğrencilerin karne heyecanı

Kaymakam Tekin Dundar, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Öğrencilerin karne heyecanı

2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle ilçemizdeki okullarda karne heyecanı yaşandı.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu.

Törene, Kaymakam Tekin Dundar, Kaymakam Refiki Özlem Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan katılım sağladı. Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda heyecanlarına ortak olduğu öğrencilere karneleriyle birlikte kitap hediye eden Kaymakam Dundar, öğrenci, öğretmen ve velilere mutlu tatiller diledi.

Kaymakam Dundar, “hiçbir şey çocuklarımızın canından, sağlığından daha değerli değil. Çocuklarımızı iyi birer birey olma noktasında motive etmek velilerimizin, öğretmenlerimizin ve bizlerin en büyük sorumluluğudur çünkü onlar bu milletin, bu ülkenin, bizlerin geleceğidir.

Onlara sahip çıkalım, günümüz başıboşluğunun inisiyatifine bırakmayalım, onlar bizim en kıymetli varlıklarımız, bir saniyelerini bile ihmal etmeye gelmez, pişmanlıklar yaşamamak için çocuklarımızı koruyup kollayalım, doğruyu, iyiyi, güzeli öğretelim, gösterelim” diye konuştu. Kaymakam Dundar' a karne töreninde Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan' da eşlik ederken Ceylan ğrencilerin karne heyecanına da ortak oldu. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre bugün ilçemizde 1381 ilkokul, 1185 ortaokul, 949 lise, 88 özel kurum olmak üzere toplamda 3603 öğrencinin karne aldığı öğrenildi. 

AdminAdmin