Güncel
Giriş Tarihi : 15-11-2021 17:07   Güncelleme : 19-11-2021 14:40

Öğretmenler Günü’ne Özel Yürüyüş

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, GERDAK (Gerze Doğa Yürüyüşçüleri) ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, doğa yürüyüşü yaptı

Öğretmenler Günü’ne Özel Yürüyüş

Sabah saat 08:00’de ilçe merkezinde toplanan 25 kişilik grup, yürüyüşe ilçemiz Çakallı köyü sınırları içinde bulunan Cennet Suyu Çeşmesi önünde başladı. Cennet Suyu Çeşmesinden sırasıyla Sökü Yaylasına ardından Sövmeli Mahallesine yürüyen grup, Orta Yamacık’ ta yürüyüşüne son verdi.

Orman içinde tahmini 7 km yürüyüş yapan öğretmenler ve yürüyüş severler, kasım ayında böylesine güzel bir havada yürüyüş yapmanın oldukça keyifli olduğunu belirterek organizasyonu sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve Doğa Yürüyüşleriyle adından sık sık söz ettiren GERDAK temsilcisi Birol Sazak’a teşekkür ettiler.

Gerze’de 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel yapılan doğa yürüyüşüyle alakalı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, “bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde öğretmen ve memur arkadaşlarımız ile sonbahar yürüyüşü yapalım istedik. Birol Bey ve ekibi bu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmadılar. Yürüyüşümüze katılan herkese çok teşekkür ediyorum, öğretmen arkadaşlarımın da Öğretmenler Günü’nü bu vesileyle kutluyorum” diye konuştu.

GERDAK temsilcisi Birol Sazak ise şunları kaydetti: “Tarihi Cennet Suyu Çeşmesinden yürüyüşümüze başladık. Patikadan Söke Yaylamıza çıktık. Başlama ve bitiş noktasındaki mesafemiz 7 km. Yani bugün öğretmenler gününe özel 7 km’lik küçük bir yürüyüş düzenledik”

Yürüyüş Sövmeli Mahallesi’nde son bulurken organizasyon Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün İdemli Mesire Alanında yaptığı ikramla son buldu.

İdemli Mesire Alanında yapılan programa Belediye Başkanı Cevat Şensoy’da katılım sağladı. Şensoy kendinin emekli öğretmen olduğunu kaydederek yaşanmış anılarını etkinliğe katılanlar ile paylaşırken, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ise düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

AdminAdmin