Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2017 17:32   Güncelleme : 27-11-2018 16:18

Okul Duvarı Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor

İlçemiz Okullar Caddesi’nde yer alan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçe duvarının yatık bir şekilde durması ve birçok noktada duvarda olan aşınma buradan gelip geçen herkesin tepkisine neden oluyor

Okul Duvarı Tehlikeye Davetiye Çıkarıyor

İlçemiz Okullar Caddesi’nde bulunan bahçe duvarı, kaldırımda yürüyen vatandaşlarımız için büyük bir tehlike oluşturuyor haberimizin üzerinden (28 Şubat 2016) bir yıl geçmesine rağmen burada herhangi bir işlemin yapılmamış olması nedeniyle şikayetler artarak devam ediyor.

İlçemiz Okullar Caddesi’nde yer alan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçe duvarının yatık bir şekilde durması ve birçok noktada duvarda olan aşınma buradan gelip geçen herkesin tepkisine neden oluyor.

Konunun gazetemize taşınması üzerine edindiğimiz bilgiye göre 28 Şubat 2016 tarihinde yapılan haberin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir çalışma yaptığı ve konunun Sinop'a iletildiği, gakat bugüne kadar da ilgili kurumdan bir dönüş olmadığı öğrenildi.

Yatık duvarın kenarından yürümeye çekinen vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak gereğinin bir an önce herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden yapılmasını talep ettiler.

Erkan TaşErkan Taş