Güncel
Giriş Tarihi : 23-01-2019 10:01

Öncelikli hedefim köyümün altyapısı

Kendisini memleket sevdalısı olarak nitelendiren ve çevresinde oldukça sevilen Yılmaz Göktürk, Gerze'nin Kızılcalı köyü muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

Öncelikli hedefim köyümün altyapısı

Uzun yıllar geçirdiği gurbetteki tecrübelerini artık memleketine taşımak istediğini ve Kızılcalı için önemli hizmetler yapmak için yola çıktığını belirten Yılmaz Göktürk, öncelikli olarak köylerinin alt yapı sorunlarıyla ilgileneceğini söyledi.

Açıklamasına kendisini tanıtarak başlayan Göktürk: "1964 Sinop doğumluyum. Kızılcalı köyü Merkez Mahallesinde ikamet etmekteyim. 22 yıl kamuda görev yaptım. İçişleri Bakanlığı İstanbul Darülaceze Müdürlüğünden emekli oldum. Şimdi ise Kızılcalı halkına hizmet etmek için muhtarlığa aday oldum" dedi.

Açıklamasında projelerini de bizimle paylaşan Kızılcalı Muhtar Adayı Yılmaz Göktürk: "Öncelikli olarak köylerimizin alt yapı ve kanalizasyon sorununun giderilmesi, Kuz mahallemizin ishale hattının ve su deposunun yenilenmesi için çalışacağız. Ayrıca, Kuz mahallesinin Kızılcalı köyü merkezi ile arasında bulunan mahalle yolunun çalışır hale getirilmesi ve asfaltlama yapılması, Sindeli Mahallemize içme suyunun getirilmesi, Kavacık mahallemizin köy girişinden itibaren asfaltlarının yapılması, Merkez Mahallemizin köy içi dere ıslah çalışmalarının yapılması, mahalle yollarımızın asfaltlarının yapılması öncelikli hedeflerimiz arasında.

Devletimizin verdiği yetki çerçevesinde bu hizmetlerin takipçisi olacağıma söz veriyorum" dedi

hakan akbaşhakan akbaş