Güncel
Giriş Tarihi : 03-08-2017 16:34   Güncelleme : 03-08-2017 17:20

Orman İşletmenin Yeni Müdürü Göreve Başladı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü görevine, Samsun Orman İşletme Müdür Yardımcısı Bilal Dinç getirildi

Orman İşletmenin Yeni Müdürü Göreve Başladı
 Gerze Orman İşletme Müdürlüğü görevine Samsun Orman İşletme Müdür Yardımcısı Bilal Dinç, getirildi.

İlçemizdeki görevine 3 Ağustos Perşembe günü (bugün) itibariyle başlayan ve göreve başladığı ilk gün itibariyle İl Müdürü Hakan Orhan ile birlikte ilk ziyaretini Dikmen Orman İşletme Şefliğine yapan Bilal Dinç, daha önce Samsun, Giresun, Zonguldak ve Karabük'te görev yaptığını, Gerze'de ki ilk izleniminin ise ilçenin güzel ve sakin bir şehir olduğunu alışmakta pek zorlanmayacağını tahmin ettiğini söyledi.

Gerze Orman İşletme Müdürlüğünün bir süredir vekaleten kurucu müdürlüğü görevini yürüten Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan'ın işletmenin kurulmasında büyük emeğinin olduğunu söyleyen yeni işletme müdürü Bilal Dinç, ''Kurucu müdürümüzün bıraktığı bayrağı daha ilerilere taşımak için çalışmalarımıza gayretli bir şekilde devam edeceğiz. Gerze'ye ilimize memleketimize en faydalı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

İl Müdürü Hakan Orhan'da yeni işletme müdürü Bilal Dinç'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, ''Yeni müdürümüzün çalışmalarıyla kısa zamanda başarı sağlayacağı düşüncesindeyim'' dedi.

Gerze Orman İşletmenin yeni müdürü Bilal Dinç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi mezunu olup evli ve iki çocuk babası.

Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül