Güncel
Giriş Tarihi : 12-07-2017 16:07   Güncelleme : 12-07-2017 16:53

'ORPATEKNİK'in Açılışı Yapıldı

Gerze Küçük Sanayi Sitesinde, Elektrik Pano İmalatı ve Sac İşleme tesisi olarak faaliyet gösterecek olan 'ORPATEKNİK'in açılışı yapıldı

'ORPATEKNİK'in Açılışı Yapıldı
 Gerze Küçük Sanayi Sitesinde, Elektrik Pano İmalatı ve Sac İşleme tesisi olarak faaliyet gösterecek olan 'ORPATEKNİK'in açılışı yapıldı.

Açılış öncesinde dualarla kurban kesimi yapıldı. Ardından kurdeleyi, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ve eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Güleryüz birlikte kestiler.

Kurdele kesiminin ardından açılışa gelen misafirler işyerini gezerek işletme sahibi Asım Çömlekçi'den üretim ve ürün yelpazesi hakkında bilgiler aldılar.

Elektrik panolarından, çöp konteynırlarına, paslanmaz inox endüstriyel mutfak ekipmanlarından, posta kutularına kadar geniş bir yelpazede üretim yapacaklarını söyleyen işletme sahibi Asım Çömlekçi, Gerze başta olmak üzere Sinop ve çevre illerin ihtiyacına karşılık verebilecek üretim kapasitesine sahip olduklarını söyleyerek; ''Sıva altı - sıva üstü panolar, şantiye panoları, özel kabinler, asansör panoları, posta kutuları, merdiven korkuluk ferforjeler olmak üzere bir çok kalemde üretim yapabilme kapasitesine sahibiz. Siparişe göre iş yapmayı planlıyoruz. Personel ve ekipmanlarımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz'' açıklamasında bulundu.

Çömlekçi, yaptığı açıklamanın ardından ''Çıktığımız yolda desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve açılışımıza katılan, bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz '' dedi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül