Güncel
Giriş Tarihi : 07-01-2021 13:30   Güncelleme : 07-01-2021 17:56

“Özel İdare Şantiyemizi Güçlendiriyoruz”

Dikmen Özel İdare şantiyesinde ki ekskavatör eksikliği giderildi

“Özel İdare Şantiyemizi Güçlendiriyoruz”

Dikmen ve köylerine daha kaliteli hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyleyen Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Mustafa Karaarslan, “En büyük eksikliklerimizden biri olan paletli ekskavatörümüz Dikmen ilçemizin köylerine daha kaliteli hizmet edebilmemiz için özel idaremizin araç filosuna bugün itibariyle katıldı. Dikmen’imize hayırlı ve uğurlu olsun.

Makinemizin ilçemize kazandırılmasında başta Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş, İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun, Meclis Başkanımız Sn. Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Yahya Çınkıl ve emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Türkmen ise, “köy yollarımız zamanında yapılırken o zamanki teknolojiyle yapılmış bu yüzden yollarımız keskin virajlı ve dar. Tabi bu da yolculuk sırasında vatandaşlarımız için tehlike arz ediyor. Bu ekskavatör vasıtasıyla dar ve virajlı olan köy yollarını sırasıyla genişleteceğiz.

Bu ekskavatör ile birlikte özel idaremizde 2 grayder, 2 jsb, 1 loder, 1 silindir, 3 kamyonumuz var. Ekskavatörü şantiyemize kazandıran, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin