Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2019 09:30   Güncelleme : 17-06-2019 09:52

Park Alanı Karmaşası Sürüyor

Trafik birimleri kural ihlali yapan ve eksik belgeli sürücülere cezai işlem uygulamaya devam ediyor.

Park Alanı Karmaşası Sürüyor

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Yaz tatilinin başlamasının ardından özellikle trafik ihlali yapan sürücülerle ilgili uygulama yapmaya devam ediyor.

Sabah erken saatlerde devriye atan görevliler bilhassa Cuma günü şehir içinde yaşanan trafik sorunlarını en aza indirmek açısından önlemleri sıkı tutuyor.

Trafik birimleri ilçemizin en hareketli caddelerinden biri olan ve tek yön trafiğe açık alan cadde başında yapmış oldukları uygulamada ters yönden gelen sürücülere ceza kesti

.

Ayrıca ehliyetsiz araç kullanan sürücülere de yaptırım uygulayan görevliler sürücü belgesiz araç kullanana 2.018 TL vede kullandıranlara da 2.018 TL toplamda 4.036 TL para cezası uyguladı.

Engelli Parkı Polisle Vatandaşı Karşı Karşıya Getiriyor

Ayrıca ilçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan engelli park alanı polisle vatandaşı karşı karşıya getiriyor.

Meydanda Belediye tarafından iki engelli park alanı çizilmiş, ancak kolluk burada engelli park levhasının olduğu bölümün engellilere ait olduğunu, diğer tarafın vatandaş tarafından kullanılabileceğini belirtti.

İki Engelli Park Çizgisinin Bir Tanesi Fazla

Engelli işaretinin iki noktada olması esnaflar ve engelli araç sahiplerine de sorun yaratıyor. Kendilerine ait bölümün neresi olduğunu bilmeyen engelli sürücüler, diğer bölüme park edilmiş araçları emniyet yetkililerine şikayette bulunuyor.

Medrese sokak esnafı da bu durumdan şikayetini her fırsatta söylüyor.

Alanın özellikle Cuma günleri trafiği olumsuz etkilediğini ve ortadaki karmaşadan dolayı sürekli problem yaşadığını dile getirerek sorunun bir an önce çözülmesini, park alanının meydandan kaldırılıp yol kenarına çizilmesinin ortadaki karmaşayı önleyeceğini düşünülüyor.

AdminAdmin