Güncel
Giriş Tarihi : 11-02-2015 13:05   Güncelleme : 11-02-2015 14:07

Parmakla Gösterilen Yol Göçtü

Karadeniz Sahil yolu kapsamında yapımı Cengiz inşaat tarafından gerçekleştirilen yolun Gerze Girişindeki çökmeler görenleri şaşırtıyor.

Parmakla Gösterilen Yol Göçtü
İlçemiz girişi şahin tepesi mevkiindeki yolun yaklaşık 250 metrelik kısımda oluşan çökmelerin her geçen gün sebebi bilinmeyen bir şekilde daha da artması bu yolun yapımında vatandaşın kafasında "Acaba Yolun Yapımında Eksiklikler Mi Var?" sorusunu getirirken, yine aynı firma tarafından yapımı gerçekleştirilen İmamoğlu mahallesi viyadük çıkışı üst geçiş noktasında meydana gelen çökmelerin olması üzerine bilgisine başvurduğumuz Gerze Belediyesi İnşaat Müh. Özgür Büyük, "Yaşanan çökmelerin imalat hatasından olmuş olabileceğini" kaydederken, yine aynı firma tarafından yapımı tamamlanan bağlantı yolunundaki tahribat ve çökmelerle ilgili olarak yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan yolun menfez ve kaldırım çalışmalarının da tamamlanmadığını kaydetti. Büyük ayrıca, Belediye olarak kaldırım ve alt yapıdaki eksiklikleri defalarca yetkili mercilere iletilerini ancak bu güne kadar somut bir dönüşün olmadığını da ifade etti.

Özgür Büyük konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü, "Son dönemlerdeki yağışlar ve kar sularının erimesiyle birlikte yeni yoldan aşağı gelen sular, yeni yapılan yolun altına girmekte, yolun çökmesine asfaltın patlamasına sebebiyet vermektedir. Hatta yoldan gelen sular yol kenarlarındaki evlerin bodrumlarını basmaktadır."dedi.

 



AdminAdmin