Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2022 00:00   Güncelleme : 24-03-2022 16:20

‘Paşa Gönlüm’ açıldı

Paşa Gönlüm’ ün açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti

‘Paşa Gönlüm’ açıldı

İlçemizin başarılı İş Kadınlarından, Deniz Organizasyon’ un sahibi Demet Kurt Çömlekcioğlu, ilçemize yeni bir işletme daha kazandırdı.

Yaptığı organizasyonlarla adından sıkça bahsettiren, ilçemizin başarılı ve sevilen işletmecilerinden Demet Kurt Çömlekcioğlu, Paşa Gönlüm ismini verdiği butik kafeyi hizmete açtı.

Çarşı Mahallesi Salih Usta Caddesi No: 22’ de eğlenceli ve pek çok davetlinin katıldığı Paşa Gönlüm’ ün açılış kurdelesini Gerze Belediye Başkan V. Hamide Ceren Erdoğan, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Ziraat Bankası Müdürü Alaattin Erden, İş Bankası Müdürü Ali Gök, CHP İlçe Başkan V. Yaşar Aşıcı, CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Esra Terkan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim, Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ile İşletme Sahibi Demet Kurt Çömlekcioğlu, birlikte kestiler.

Sıcak - soğuk içecekten salataya kadar pek çok lezzeti içinde barındıran menüsüyle Paşa Gönlüm’ de misafirlerini ağırlamaktan mutlu olacağını söyleyen İşletme Sahibi Demet Kurt Çömlekcioğlu, kapısının herkese açık olduğunu belirtti.

Açılışta bir konuşma yapan Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İşletmeci Demet Kurt Çömlekcioğlu’ nun girişkenliği, güler yüzü ve çalışkanlığı ile örnek bir kişilik olduğunu söyleyerek, “Demet, yıllardan beri gelen o çağdaş yapısını, böyle güzel tesislerle de taçlandırıyor. Demet Hanım her girdiği işte başarılı oluyor ben burada da başarılı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın diyorum ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

İş İnsanı Hüseyin Yüksek ise her şeyden önce kafenin bir iş ve aş kapısı olduğunu belirterek yeni iş yerinin hem ilçemize hem de İşletme Sahibine hayırlı olmasını diledi.

Açılış yapılan ikramlar ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AdminAdmin