Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2016 15:47   Güncelleme : 28-12-2016 17:11

Patlamada Yaralanan Sinoplu İETT Şöföründen Haber Var

Vodafone Arena yakınında gerçekleşen terör saldırısı sırasında ağır yaralanan Sinoplu İETT Şoförü 32 yaşındaki Yasin Karakuş'tan haber var

Patlamada Yaralanan Sinoplu İETT Şöföründen Haber Var

Beşiktaş Vodafone Arena yakınında gerçekleşen terör saldırısı sırasında Beşiktaş-Bursaspor maçında görevli çevik kuvvet ekiplerini taşıyan ve ağır yaralanan Sinoplu İETT Şoförü 32 yaşındaki Yasin Karakuş (32) hayati tehlikeyi atlattı.

 

Hain saldırı ardından ağır yaralanan Sinop Yeniçam nüfusuna kayıtlı iki çocuk babası Karakuş'un, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi iç hastalıkları servisinde tedavisi sürüyor.

İkinci patlama sırasında yaralandığını söyleyen Karakuş, olay anını çok iyi hatırladığını; aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğini dile getirdi. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin tamamlanarak iç hastalıkları servisindeki özel odaya nakledilen Karakuş'un sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gitmesi, yakınlarını, iş arkadaşlarını ve tüm sevenlerini mutlu etti.

 

Karakuş: “Vatan sağolsun”

Sinop Pusulası Gazetesi’ne konuşan Karakuş, "benim yaşıyor olmam bile bir mucize. Allah’ın bana bir hediyesi. Beni bu hastaneye yetiştirenlerden, burada gerekli müdahaleleri yaparak hayata döndüren doktorlara, hemşirelere, hasta bakıcılara herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. O patlamada, başta hemşehrimiz Berkay Akbaş olmak üzere hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, akrabalarına ve tüm Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Terörü yapana, terörü destekleyene, terör üzerinden siyaset yapana lanet olsun. Yüreğimizi yakanların yürekleri yansın. Vatan sağolsun" diye konuştu.

 

Kaynak: Sinop Pusulası Gazetesi

Erkan TaşErkan Taş