Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2021 15:55   Güncelleme : 28-09-2021 16:21

Piyanist Selami’den Asker Yolcularına Jest

Gerzeli esnaf Piyanist Selami Özcan, askere gidecek olan gençlere ücretsiz asker eğlencesi düzenliyor

Piyanist Selami’den Asker Yolcularına Jest

Yamacık Karaevli Mahallesi’nde ikamet eden Gerzeli Piyanist Selami Özcan, askere gidecek olan gençlerin asker eğlencelerini üstleneceğini, bunun için hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyledi.

Vatani görevini yapacak tüm gençlerin en güzel şekilde eğlenme haklarının olduğunu, bir piyanist olarak asker yolcuları için üzerine ne düşerse yapacağını belirten Özcan, asker adaylarının kendisine ulaşabileceğini belirtti.

Özcan, “ülkemizin çok güzel ve değerli adetleri var belki de en güzel adetlerden biri de asker eğlenceleri. Asker adaylarımız en güzel şekilde bu eğlencelerin yapılmasını hak ediyorlar fakat gençlerimizin bütçeleri zaten belli.

Onların asker eğlencelerinin ücretlerini, biz anne ve babalarından zamanında aldık. Ben Piyanist Selami Özcan olarak asker kardeşlerimize ve ailelerine yardımcı olmak istiyorum. Bunun için de asker adaylarının asker eğlencelerinden ücret talep etmeden çalışmaya varım diyorum.

Biz bu memleketin insanlarıyız, köylerimizde veya ilçe merkezinde askere gidecek olan tüm gençlerimiz bana ulaşabilirler, onların asker eğlencelerinde ücretsiz olarak çalışacağım. Gençlerimiz 0532 546 19 26 numaralı telefondan bana ulaşabilirler” diye konuştu.

AdminAdmin