Güncel
Giriş Tarihi : 06-05-2023 13:08   Güncelleme : 10-05-2023 02:47

POLESİE TR Yöneticilerinden SİNDER ziyareti

Sinop'ta Belarus-Türk ortaklığında 5,5 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 72 ülkeye oyuncak ihraç eden Polesie Oyuncak Fabrikasının yöneticileri SİNDER'i ziyaret etti

POLESİE TR Yöneticilerinden SİNDER ziyareti

Sinop'ta kurulan ve dünyanın en büyük oyuncak firmalarından biri olan Polesie’nin ortaklarından Viladimir Kıvaka, Polesie Muhasebe Sorumlusu Natallia Yarmalovich ve Polesie Türkiye Satış ve Pazarlama müdürü Tamara Belashvili Güler, Sinop İş İnsanları Derneğini (SİNDER) ziyaret etti.

SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ile uzun süre görüşen heyet, firmanın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, heyete derneğin faaliyetleri hakkında genel bilgi verdi.

Sinop İş İnsanları Derneğinin her geçen gün güçlenerek yoluna devam ettiğini kaydeden Başkan Öz, "Dernek olarak hedefimiz Sinop’u marka şehir yaparak hak ettiği yeri almasını sağlamak. Amacımız ve hedefimiz Sinop’ta ticaret yapanları bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içinde Sinop ekonomisine katkı sunmak" dedi.

Polesie TR Oyuncak Fabrikasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Yılmaz Öz, tesisin Sinop ve ülke ekonomisine olan katkısının büyük olduğunu sözlerine ekledi.

AdminAdmin