Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2016 10:24   Güncelleme : 24-10-2016 15:03

PTT 176 Yaşında

Gerze PTT Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'nin 176. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakam Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret etti

PTT 176 Yaşında
 Gerze PTT Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Posta ve Telgraf Teşkilatı anonim Şirketi'nin  176. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakam Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

Posta ve Telgraf Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT personelini tebrik eden, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ziyaretinden dolayı PTT çalışanlarına teşekkür etti. Kaymakam Bayraktar "PTT'nin çağdaşlaşmanın gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içinde hizmet vermeye devam etmekte olduğunu memnuniyetle izliyorum. Büyük bir özveriyle, çalışarak halkımıza hizmet veren personelimizi ve sizi bu vesileyle kuruluşumuzun 176. yılında tebrik ediyorum" dedi.

Gerze PTT Merkez Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ise, ''Teşkilat olarak 176. kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve heyecanını taşıdıklarını, kurum olarak sundukları hizmet kalitesini her gün daha da geliştirme gayretinde olduklarını belirterek Bayraktar'a PTT'nin ''Kuşbakışı Türkiye'' ismiyle çıkardığı kitabını takdim ettikten sonra kendilerini kabullerinden dolayı teşekkürlerini arz etti.

Ziyaretin ardından gazetemize kısa bir açıklama yapan Belovacıklı,''Teşkilatımız, ülkenin her köşesinde en kaliteli hizmeti sunma anlayışı ve 176 yıllık derin tarihi geçmişinin verdiği haklı gurur ve güvenle, teknolojiyi çok iyi kullanarak, hızlı gelişim ve dönüşüm içerisinde büyük atılımlara imza atmış, 2004 yılında PTT Bank projesi ile Türkiye'nin en büyük otomasyon ağına sahip kuruluşu olmuştur. Türkiye genelinde 4 bin 511 işyeri otomasyon ağıyla birbirine bağlanmış olup, teknolojinin günlük hayatımıza her alanda girmesinden sonra eski değerini kaybeden mektup ve posta kartı gönderilerinin yeniden canlandırılması için Genel Müdürlüğümüzce " Kart Bizden Göndermek Sizden" projesi ile yıl boyunca özel gün ve haftalar için uygun temalı kartlar, mektup kağıtları ve zarflar, bastırılıp posta gişelerimizde müşterilerimize ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca özel günlerde, beş gün boyunca kargo gişelerimizde yüzde 10 indirim uygulaması yapılmaktadır. Böylece; kartını yazıp gelen müşterimiz, sadece gönderim ücretini ödeyerek yakınlarını mutlu edebiliyorken hediye göndermek isteyen müşterilerimizde uygun kargo ücretlerimizin indirimli haliyle sevdiklerine hediyelerini ulaştırabiliyorlar" dedi.

Gerze PTT Merkez Müdürü Rıza Belovacıklı İlçe Kaymakam'lığı ziyaretinin ardından PTT Merkez Müdürlüğünde kutlamaları kabul etti.

Seda ŞengülSeda Şengül