Güncel
Giriş Tarihi : 14-03-2022 14:42   Güncelleme : 21-06-2022 14:42

Ramazan Kaban’ dan Mehterli Açılış

Kaban Düğün Salonu’ nun açılışı, mehter takımı eşliğinde yapıldı

Ramazan Kaban’ dan Mehterli Açılış

İş İnsanı Ramazan Kaban tarafından devralınarak tadilatı ve restorasyonu tamamlanan Kaban Düğün Salonu’ nun açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti.

İlçemizde inşaattan turizme, cafe restorant işletmeciliğinden eğlence sektörüne kadar birçok alanda hizmet veren Ramazan Kaban’ ın sahibi olduğu Kaban Düğün Salonu’ nun açılışı coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.

Organizasyonunu ÇESA Organizasyonun üstlendiği, Karadeniz Arma Mehter Takımı’ nın da renkli ve eğlenceli performansıyla misafirlerini ağırlayan Kaban Düğün Salonu’ nun açılış kurdelesi, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından kesildi.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İş İnsanı Ramazan Kaban’ a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ilçeye kazandırılan düğün salonumuz inşallah güzel mutluluklara, güzel aile birleşimlerine vesile olur. İşletmeyi ilçemize kazandıran Ramazan Kaban’a da bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy işletmenin İş İnsanı Ramazan Kaban’ a bol kazançlar sağlamasını temenni ederek, “burası belediyemizin işletmesiydi. Ramazan Kaban arkadaşımız burayı devraldı, Gerzemiz bir düğün salonuna kavuştu, işletmemiz hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Açılışa Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, İş İnsanı Hüseyin Yüksek, Sivil Toplum Kuruluşu ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

AdminAdmin