Güncel
Giriş Tarihi : 04-01-2017 11:55   Güncelleme : 04-01-2017 10:54

Reina Saldırısında Bir de Sinoplu Vardı

Yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de bulunan Reina gece kulübünde 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında, bir de Sinoplu olduğu ortaya çıktı

Reina Saldırısında Bir de Sinoplu Vardı

Yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de bulunan Reina gece kulübünde 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında, bir de Sinoplu olduğu ortaya çıktı. Sinoplu genç, ölü taklidi yaparak saldırıdan yaralı kurtuldu.

 

Almanya’da Dortmund kentinde yaşayan Sinoplu Onur Muslu, 2 arkadaşıyla birlikte yılbaşını kutlamak için Almanya’dan gelmişti. Teröristin kurşunları, Muslu’nun sırtını sıyırıp geçerken, arkadaşları da vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Teröristin yaralılarla göz teması kurduğunu ve ölmediğini anladığı herkese ateş ettiğini belirten Muslu, “ölü” taklidi yaparak saldırıdan kurtuldu.

 

Yaralı halde teröristin peşinden koştular

Terörist dışarı kaçtığı anda, Muslu ve arkadaşları da yaralı olmalarına rağmen teröristin peşinden koştular. Polislerin ilk esnada olaya karıştıklarını düşündükleri üç arkadaşın yaralı oldukları farkedildi ve hemen hastaneye kaldırıldılar.

Sinoplu gencin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Erkan TaşErkan Taş