Güncel
Giriş Tarihi : 16-05-2023 11:36   Güncelleme : 16-05-2023 16:49

Rekortmen Yürüyüşçü, Ata'ya saygı için yola koyuldu

Gerzeli Rekortmen Ultra Doğa Yürüyüşçüsü Mustafa Kıray, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Saygı Yürüyüşü için bu sabah Gerze'den Samsun'a yola çıktı

Rekortmen Yürüyüşçü, Ata'ya saygı için yola koyuldu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk'ü Anma ve Saygı yürüyüşüne çıkan Gerzeli Ultra Doğa Yürüyüşçüsü Mustafa Kıray, 16 Mayıs Salı sabahı saat 08.00'de Gerze Atatürk Anıtı önünden başladığı yürüyüşüne 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun Atatürk Anıtı önünde son verecek.

Yürüyüşün ilk etabında 74 kilometre yol kat ederek Bafra'ya ulaşacak olan Kıray, burada verdiği kısa molanın ardından 50 kilometrelik Samsun yürüyüşüne devam edecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'a ulaşarak Atatürk Anıtı önünde yürüyüşünü tamamlamayı planladığını belirten Mustafa Kıray, ''her yıl düzenlediğimiz ATA’ ya saygı yürüyüşümüzü bu sene de gerçekleştiriyoruz. Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına ATA' ya saygı yürüyüşüne çıkarak 19 Mayıs da Samsun'da olmayı planlıyoruz. İlk etapta 74 km yürüyerek Bafra’ ya ulaşmayı; burada verdiğimiz kısa bir molanın ardından da 50 km lik Samsun yürüyüşümüze devam edeceğiz ve ATA’ mıza saygı yürüyüşümüzü tamamlayacağız.

Yanımda birbirinden değerli ve ATA' mıza saygı için yürümeye çok hevesli arkadaşlarım var. Bu yolda birlikte ilerleyeceğiz bu ATA' ya saygı yürüyüşümüzü tamamlayacağız. Böyle yürüyüşlerde bize katılmakisteyen arkadaşlarımıza da davet ediyoruz ” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin