Güncel
Giriş Tarihi : 28-07-2020 17:08   Güncelleme : 30-07-2020 09:14

Saadet Partisi, SİMGO'yu Ağırladı

SİMGO(Sinoplu Milli Görüşçüler), Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen İl Divan Kurulu toplantısına katılarak kurulda görüşülen konular hakkında gazetemize bilgi verdiler

Saadet Partisi, SİMGO'yu Ağırladı

Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çakır, SİMGO yönetim kurulu üyeleri Metin İnce ve Nusret Uyanık,  gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi sundular.

İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu yapılan İl Divan toplantısında teşkilat içi meselelerin görüşüldüğünü kaydederek, “bizler bu toplantılarımızda eksikliklerimizi, noksanlıklarımızı görüşerek, bir sonraki toplantımız için hedefler belirliyoruz.

Bu toplantılar teşkilatımızı hem zinde hem de dinamik tutmaktadır. Bizler Milli görüş ruhuna sahip kişiler olarak toplantılarımızda hem yerel, hem ülke meselelerimizi hep birlikte değerlendiriyor, Milli görüş açısından durum değerlendirmesi yapıyoruz.

Örneğin, gerek ülkemizde gerekse de dünya da yaşanmakta olan pandemi süreciyle alakalı olarak kendi bünyemizde oluşturulan bilim kurulu sayesinde sağlıktan, tarıma, tarımdan hayvancılığa kadar farklı konularda teşkilatlarımıza konunun uzmanlarınca eğitimler verilmektedir.

Biz teşkilat olarak toplantılarımızda yerel ve genel sorunları masaya yatırır, sorun ve çözüm önerilerini sunarız. Yani Milli Görüş teşkilatları her daim sanki yarın hükümet olacak gibi sorunları bilen ve çözüm önerilerini sunabilen bir yapıdadır.” dedi.

SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Metin İnce ise “Saadet Partisi bünyesinde oluşturulan örgütümüzün yerel veya genel anlamda tüm insanlığı ilgilendiren bir konu hususunda sessiz kalması düşünülemez” diyerek Gerze İlçesi açıklarında oluşturulmak istenen Balık Kafesleri ile ilgili de halkın rızası olmadan yapılacak çalışmaların kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Gerze’de yapılan İl Divan Kurulu toplantısına Saadet Partisi GİK (Genel İdare Kurulu üyesi) ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Gazete Haber Müdürü Gökçen Göksal'da iştirak ederek çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi sundu.

AdminAdmin