Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2019 11:57   Güncelleme : 10-04-2019 12:13

Şahin Tepesi Servis Yolu Açıldı

Şahin Tepesi'nde devam eden çalışmalar nedeniyle kapalı olan yola alternatif olarak servis yolu açıldı

Şahin Tepesi Servis Yolu Açıldı

İlçemizin büyük problemlerinden olan Şahin Tepesi mevkiinde çöken yolda tehlikeyi ortadan kaldırmak adına yol çalışmaları devam ederken çalışmaların daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesi için servis yolu Gerze Belediyesi ekipleri tarafından hizmete açıldı.

Bilindiği üzere Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda ilçemize gelerek Şahin Tepesi mevkiinde çöken yolla ilgili incelemelerde bulunarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtmişti. Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız devam ederken Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy bölgeye giderek gerekli incelemelerde bulundu.

Başkan Şensoy, yol çalışmalarına devam eden ekiplere yardımcı olmak adına servis yolunu belediye ekiplerine açtırırken vatandaşlarımıza da çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Şensoy, “İlçemize Karadeniz Sahil Yolundan girişin sağlandığı ve her gün yüzlerce aracın kullandığı Şahin Tepesi mevkiinde toprak kayması sonucu göçme meydana geldi. Vatandaşlarımızın can ve mal kaybına yol açabilecek bu durumu engellemek adına Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım Maviş, konuyu çözüme kavuşturmuş ve Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemeler akabinde çalışmalar başlamıştı. İncelediğim bölgede işlerin daha sağlıklı ve hızlı biçimde ilerlemesi için servis yolu ihtiyacı olduğunu belirledik. Bu doğrultuda belediyemiz destek hizmetlerine gerekli çalışmaları yaptırarak yakın bölgede servis yolunu hizmete açtık. Kısa süre içerisinde halkımızın yoğun şekilde kullandığı bu yolu güvenli bir şekilde hizmete açmayı planlamaktayız. İlçemiz açısından önem arz eden yolla ilgili önümüzdeki günlerde de vatandaşlarımıza bilgi akışı sağlayacağız” dedi.

     

Seda ŞengülSeda Şengül