Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2020 10:19   Güncelleme : 17-06-2020 10:24

Şakalar'ın Veda Mesajı

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Köksal Şakalar veda mesajı yayınladı

Şakalar'ın Veda Mesajı

Köksal Şakalar mesajında;

“Saygıdeğer Sinop’lu hemşehrilerim;

10.06.2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni görevim olan Mülkiye Başmüfettişliği görevime başlamak üzere, 24 Mayıs 2018 tarihinde başladığım ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum Sinop Valiliği görevimden ayrılıyorum.

Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’a 25 ay gibi bir süre de olsa hizmet etme onuru yaşadığımı ifade etmek isterim.
 

Mülki İdare Amirliği mesleğine başladığım günden itibaren görev yaptığım tüm yerlerde olduğu gibi, Sinop Valiliği görevimde de Şeyh Edebali’nin ‘‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ prensibiyle mesai mefhumu gözetmeksizin hak ve adalet ilkesine uygun olarak, kişilerin menfaatlerinden ziyade kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine özen göstermeye ve toplumun bütün kesimlerini kucaklamaya çalıştım.

Ayrıca; kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve fakir vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret içerisinde oldum.

Makamların geçici, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek, görevimizden ayrılırken, bundan sonra da Milletimize ve Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğim.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgilerini esirgemeyen sizlere, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma, tüm Milletvekili ve Siyasi Parti temsilcilerine, meslek kuruluşlarımızın ve basınımızın çok değerli temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli mensuplarına, sevgili Muhtarlarımıza arzı veda ediyor, Sinop’ta görev yapmış olmanın onuruyla tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin