Güncel
Giriş Tarihi : 03-02-2023 16:52   Güncelleme : 04-02-2023 16:11

SANAYİ DÜKKÂNLARI 1.ETAP İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un Gerze Küçük Sanayi Sitesi esnafına müjdelediği Sanayi Dükkanları Projesinde 1.etap ihale tarihi açıklandı

SANAYİ DÜKKÂNLARI 1.ETAP İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

İlçemiz Yeni Mahalle 433 Ada 1 no’lu parsel, mevcut Gerze Küçük Sanayi Sitesi üzerinde planlanan proje 21 Şubat 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak olan projenin 50 m²’den 950 m²’ye kadar büyüklükteki toplam 19 dükkandan oluşacağı öğrenildi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Şensoy; “Geçtiğimiz yıl Sinop Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım MAVİŞ ile birlikte Gerze Küçük Sanayi Sitesi esnafımızla sağladığımız görüşmeler neticesinde Küçük Sanayi Sitesi’nin büyüyen Gerze’mizde ihtiyaçları karşılayamadığı fikrine varmıştık. Bu doğrultuda da Sanayi Dükkanları Projemiz için girişimlerde bulunmuştuk. Müjdelediğimiz projemiz Allah’ın izniyle 21 Şubat 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. İhale sürecinin akabinde yasal süreçlerin tamamlanmasıyla birlikte ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme yapacağız. Akabinde ise 3 iş günü içerisinde yer teslimini yapıp 250 gün sonra da projemizi hayırlısıyla teslim alacağız. Bu projeden sonra ise Küçük Sanayi Sitesi’nde 2.etap yeni Sanayi Dükkanları Projesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gerze’mize ve esnafımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

AdminAdmin