Güncel
Giriş Tarihi : 04-08-2015 16:45   Güncelleme : 05-08-2015 11:09

Savcı ve Hakimlerimiz Görevlerine Başladılar

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi’nin 2015 Ana Kararnamesinin açıklanmasının ardından İlçemiz Adliyesine atanan 3 Hakim, 2 Savcımız görevine başladı.

Savcı ve Hakimlerimiz Görevlerine Başladılar

Gerze Adliyesinde göreve başlayan Asliye Ceza Hakimi Rasim Uhrağ'ın Batman’da Cumhuriyet Savcılığı, Balıkesir Manyas’ta Hakimlik yaptığı Gerze Adliyesinin ise 3. Görev yeri olduğu öğrenildi.

Rasim Uhrağ aslen Giresunlu olup Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu evli ve bir çocuk babasıdır.

Göreve başlayan diğer Asliye Hukuk Hakimi Muharrem Umut Özel’in ise aslen Siirtli olduğu, Sivas Şarkışla’ dan İlçemiz Adliyesine atandığı ve daha önce Sivas Gemerek, Afyon Emirdağ’ da görev yaptığı  öğrenildi.

Yine İlçemiz Adliyesine Sulh Hukuk ve Ceza Hâkimi olarak atanan Rukiye Özel’in ise daha önceden Sivas Gemerek'te görev yaptığı ve aslen Kayseri'li olduğu öğrenildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi'nin 2015 Ana Kararnamesi doğrultusunda ilçemize atanan Cumhuriyet Savcısı İhsan Seyhan’ın ise iki hafta önce Gerze Adliyesinde göreve başlamıştır.

İlçemiz Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı ve Hakim olarak göreve başlayan Savcı ve hakimlerimize hayırlı olsun der, görevlerinde başarılar dileriz.

Seda ŞengülSeda Şengül