Güncel
Giriş Tarihi : 09-08-2016 10:06   Güncelleme : 09-08-2016 10:36

Şehidin Mezarı Al Bayraklarla Donatıldı

PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın (25) kabri Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehidin Mezarı Al Bayraklarla Donatıldı
 Bitlis'te Şehit olan Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın görev arkadaşları Dikmen'e gelerek şehit arkadaşlarına ve şehit ailesine ziyarette bulundular.

Dikmen’li Gençler ve Dikmen Halkı Şehidimiz Bahattin Dolma’ya duydukları sevgiyi onun arkadaşları olan misafirlerini bağırlarına basarak gösterdi.

Görev yaptığı Bitlis'te ki askeri tören ardından askeri kargo uçağıyla Sinop Havalimanı'na oradan da konvoyla Dikmen ilçesindeki baba evine götürülen ve ardından da Cumartesi günü dua ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlanan şehit uzmanın acısı dinmiyor.  Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın kabri ise al bayraklarla kaplandı. Defin işlemleri ardından mezarlıktan uzun süre ayrılmayan ve dualarla şehidi yalnız bırakmayan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını şehidin mezarına bıraktı. Şehit kanlarıyla renklenen al bayraklar, yine şehit mezarını en güzel şekilde süsledi. 

Seda ŞengülSeda Şengül