Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2017 15:52   Güncelleme : 20-03-2017 16:23

Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehit aileleri ve Gazilere yemek ikramında bulundu

Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu
 İlçemiz Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehit aileleri ve Gazilere yemek ikramında bulundu.

Gerze Otel'de düzenlenen yemeğe Kaymakam Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Müftüsü Bayram Karar, İl Genel Meclis Başkan Vekili Ahmet Burma, Kurum Amirleri, Siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Düzenlenen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Bayram Karar, şehitlerimiz ve görev başında olan Mehmetçiklerimiz için yemeğe katılan misafirler ile birlikte dua etti. Müftü Karar'ın dualarının ardından İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Bayraktar konuşmasında; ''Bu coğrafya, her zaman diğer devletlerin üzerinde gözü olan bir coğrafya. Tarihimize baktığımız zaman gerek Osmanlı İmparatorluğu gerekse de bugün ki Türkiye Cumhuriyeti döneminde bunun somut örnekleriyle karşılaşıyoruz. Bugünde herkesin bildiği gibi gerek iç terör gerek sınırlarımızın dibinde Ortadoğu'da olan çatışmalar gerekse de Avrupa ile olan siyasi politik ilişkilerin hepsini birden değerlendirdiğimiz zaman aynı benzeri davranışların yurt dışından ülkemize yöneldiğinin hepimiz farkındayız. Önemli olan bizim vatandaşlar olarak akılla, bilinçle ülkemizin sorunlarına sahip çıkmamız ve üzerimize düşen vatandaşlık sorumluluğu her neyse onu yerine getirmemiz lazım. Burada bulunan sizler üzerine düşen sorumluluğu yerine getirildiğini ispatlamış  olan ailelersiniz. Onun için bu millet sizlere çok şey borçlu ve minnettar. Mutlu, huzurlu ve aydınlık günler yaşayabilmemiz için bizlerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmemiz ve bunun bilinciyle yaşamımızı sürdürmemiz gerekmektedir'' dedi.

Kaymakam Bülent Bayraktar'ın konuşmasının ardından sona eren yemek programı sonrası protokol üyeleri, şehit yakınları ve gazileri tek tek uğurladı. 

Seda ŞengülSeda Şengül