Güncel
Giriş Tarihi : 22-06-2022 10:02   Güncelleme : 23-06-2022 14:18

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Akademisi Başlıyor

Gerze Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Akademisi faaliyete geçiyor

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Akademisi Başlıyor

7 yaş ve üzeri vatandaşların başvurabileceği Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Akademisi hakkında bilgi veren Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya, akademiye katılım sağlamak isteyenlerin 05455464523 nolu numara ile iletişim kurabileceklerini belirtti.

Sertkaya, “Gerze Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Gerze’mize, gençlerimize faydalı olabilmek amacıyla Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’ nun ismini verdiğimiz Eğitim Akademimizi faaliyete geçirdik.

Akademimiz 23 Haziran Perşembe saat 20.00’ de Kuran-ı Kerim Fıkıh ve Siyer kursu ile Ocak binamızda faaliyete başlayacaktır. Akademimiz ücretsiz bir şekilde Gerze’mizin gençlerine hizmet verecektir” dedi.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Akademisinde Türk-Turan Hazırlık Kursu, Satranç Kursu, Etkili Sunum Teknikleri, Kuran-ı Kerim Fıkıh Ve Siyer, 10 Parmak Klavye, Hızlı Okuma ve Anlama, Hitabet Ve Hitap, Etkili Şiir Okuma, Teşkilat Sohbetleri, Stratejik Yönetim, CV Hazırlama kurslarının verileceğini kaydeden Sertkaya, “Gerze Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı bütün çabalarında destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımızı ve gençlerimizi seviyor ve onlara güveniyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin