Güncel
Giriş Tarihi : 18-03-2016 14:17   Güncelleme : 18-03-2016 14:09

Şehit ve Gazi Yakınlarına Yemek

Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle Şehit ve Gazi yakınlarına yemek verdi

 Şehit ve Gazi Yakınlarına Yemek

18 Mart Çanakkale Zaferi nedeni ile Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Şehit ve Gazi yakınlarına yemek verildi.

Gerze Otel’de düzenlenen yemek programına; Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçemiz Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İlçe Müftüsü Ali Işık, Liman Başkanı Uğur Gürol, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar ve çok sayıda şehit ve gazi yakını katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Son günlerde yaşanan terör olaylarına karşılık birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Bayraktar, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın güvenliği için göğsünü siper ederek bu kutsal mertebeye ulaştı. Sizler bize sadece şehit ve gazimizin değil, milletimizin emanetisiniz. Dün Çanakkale’de ortaya koyduğumuz birliğe bugün de ihtiyacımız var. Bu sebeple gerçekleşen bu yemeğin devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunları bozmasına, bizlere birlik ve beraberlik bilinci aşılamasına vesile olmasını diliyorum” Dedi.

Yemek programı İlçe müftüsü Ali Işık’ın yaptığı dua ile son buldu.

 












AdminAdmin