Güncel
Giriş Tarihi : 08-08-2017 15:23   Güncelleme : 08-08-2017 16:10

Semra Sazak; ''Çok Geç Olmadan Sahip Çıkmalıyız''

TEMA Vakfı Gerze Sorumlusu Semra Sazak; ''Hızla çoğalan insanoğlu avuçlarının içinden kayıp giden toprağına, azalan su kaynaklarına ve kirlenen havasına çok geç olmadan gereken değeri vermeli ve sahip çıkmalı''

Semra Sazak; ''Çok Geç Olmadan Sahip Çıkmalıyız''
 Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, 25. yıl saha koordinasyon toplantısına TEMA Vakfı Gerze İlçe Sorumlusu Semra Sazak'ta katıldı.

İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi'nde 3-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantıya katılan Sazak,'' Vakfımızın 25. yılında, ülkemizin dört bir yanından gelen il temsilcilerimiz, ilçe sorumlularımız ve Genç TEMA başkanlarımızla İstanbul'da bir aradaydık. 25 yıldır bu topraklarda umut yeşertiyorlar. Tema üyeliği ve ardından gelen Gerze ilçe sorumluluğu göreviyle katıldığım TEMA 25. yıl Saha Koordinasyon toplantısı benim için şaşkınlık ve gurur sebebi oldu. Meğer ne kadar büyük bir ailenin üyesi olmuşum. Öyle bir aile ki; tek derdi yaşanabilir bir dünya bırakmak. Kime? Henüz doğmamış gelecek nesillere. Hızla çoğalan insanoğlu avuçlarının içinden kayıp giden toprağına, azalan su kaynaklarına ve kirlenen havasına çok geç olmadan gereken değeri vermeli ve sahip çıkmalı''dedi.

Öncelikli hedeflerinin gönüllü katılımcıların, vakfın çalışmalarına maddi ve manevi katılımlarını arttırmak olduğunu söyleyen Sazak, ''Bu çok önemli bir görev. TEMA Vakfı olarak insanımıza doğa bilincini vermeyi ve bu sayede geleceğimize daha yaşanabilir bir çevre bırakmayı amaçlayarak hareket ediyoruz. Özyeğin Üniversitesi'nde yapılan koordinasyon toplantısında, Sinop İl temsilcimiz Kadriye Göl, Sinop temsilci yardımcımız Kevser Yalçın Karataş ve şahsım Gerze ilçe sorumlusu olarak tüm Sinop Gönülleri adına bizde varız diyerek harekete katıldık'' şeklinde konuştu.

Sazak, ayrıca tüm doğa ve çevre sever vatandaşları, TEMA Gönüllüsü olmaya ve destek vermeye davet etti.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül