Güncel
Giriş Tarihi : 03-04-2019 16:58   Güncelleme : 04-04-2019 11:47

Şensoy Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinden galip çıkan Cevat Şensoy, mazbatasını alarak Gerze Belediye Başkanlığı görevine başladı

Şensoy Mazbatasını Aldı

Ak Parti’den Gerze Belediye Başkanı seçilen Cevat Şensoy, mazbatasını aldı.

Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, ilçe teşkilatı ve yakınlarıyla birlikte mazbatasını almak için seçim kuruluna giden Şensoy, İlçe Seçim Müdürü Ömer Ok’tan mazbatayı teslim aldıktan sonra çıkışta vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Destek vermek için gelen vatandaşlara teşekkür eden Şensoy, belediye binasına vatandaşlarla birlikte yürüyerek geçti. Girişte çiçeklerle karşılanan Şensoy, kısa bir konuşma gerçekleştirerek; “Sen – ben yok biz varız. Ortak akılla bu güzel ilçemizi yöneteceğiz. Gerze yine bizim Gerze’miz. Siz biz yok hepimiz biriz. Hiç kimse mağdur olmayacak. Herkes görevine devam edecek” dedi.

Daha sonra barış güvercinleri uçurarak belediye binasına giriş yapan Şensoy, belediye personeliyle tek tek selamlaşarak başkanlık makamına çıktı. Şensoy’u, Eski Belediye Başkanvekili Semra Demir karşıladı. Şensoy’u tebrik eden Demir, “Umarım barışçıl bir politika izlersiniz. Umarım gönüllerin başkanı olursunuz. Tek temennimiz bu. Kimse kimseye çamur atmadan barış içinde çok güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Demokrasi kazandı. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ardından Demir, devir teslim için makam koltuğunu Şensoy’a bıraktı. Yaptığı nazik konuşması dolayısıyla Demir’e teşekkür eden Şensoy, Demir’e bir de çiçek takdiminde bulundu.

Daha sonra kısa bir konuşma daha gerçekleştiren Şensoy, “Semra hanıma katılıyorum. Barışın olduğu yerde huzur olur. Biz barıştan yanayız. Küçük ve güzel Gerze’mizde hepimiz hısım akraba dostuz. Belediye personelimizin içi rahat olsun. İşini layıkıyla yapanla yolumuza devam edeceğiz. Kimsenin ekmeğine mani olmayacağız. Gerze’yi daha da ileriye taşımak için ortak akılla, her görüşten vatandaşımızın fikrini alarak ilçemizi yöneteceğiz. Ben yaptım oldu mantığıyla hiçbir zaman hareket etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ardından Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Gerze Teşkilatının gayretli çalışmasıyla zafere ulaşıldığını söyleyen Giresun, “Osman Başkan’a bugüne kadar Gerze’ye sağladığı katkı, emek ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bizim yönetim anlayışımız herkesle kucaklaşan, kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayış. Tek amacımız Gerze’nin gelişmesi ve ilerlemesi. Asıl zor olan bundan sonraki süreç. Gerze için sunduğumuz projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Başkanımızın tüm teşkilat olarak arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Ardından Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Destek veren vatandaşlara ve başarılı bir çalışma gerçekleştirdikleri dolayısıyla teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özdemir, “Bu zafer hepimizin. İyi bir çalışma ile mücadelemiz başarılı sonuç verdi” diyerek sözlerini bitirdi.

Belediye Başkanlığındaki devir teslim töreni yapılan konuşmalar sonrasında sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş