Güncel
Giriş Tarihi : 24-12-2019 13:41

Şensoy Yerinde İnceledi

İZAYDAŞ deniz hizmetleri birimi tarafından sürdürülen deniz yüzeyi temizleme teknelerinin çalışmalarını Belediye Başkanı Cevat Şensoy yerinde inceledi

Şensoy Yerinde İnceledi

Hava, yer altı suyu ve toprak kirliliğinin önlenmesi, giderek artan nüfus artışı ve sanayileşmeyle birlikte oluşan atıkların bertaraf edilmesi amacıyla 1996 yılında İzmit’te “İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme Anonim Şirketi İZAYDAŞ kuruldu.

Sürdürülebilir çevre ve sağlıklı toplum için, atık değerlendirme ve bertaraf konusunda etkin uygulamalar ve çözümler üreten İZAYDAŞ’ı Belediye Başkanı Cevat Şensoy da yerinde inceledi.

Şensoy’un 42 projesinden biri olan deniz yüzeyi temizleme aracı için yaptığı inceleme İZAYDAŞ Deniz Hizmetleri Sorumlusu Ercan Azak ev sahipliğinde gerçekleşti.

Şensoy’un yaptığı inceleme gezisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürü Birol Balcı ve deniz hizmetleri ekibi de çalışma yerinde hazır bulundu.

Deniz yüzeyi temizleme teknelerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Şensoy, ilçemizde deniz yüzeyi konusunda yapılacak çalışmalar için körfezdeki faaliyetlerin örnek alınacağını kaydetti.

AdminAdmin