Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2022 10:50   Güncelleme : 24-08-2023 13:10

"SEV, hayata değer katar"

Sinop Eğitim Vakfı, Sinoplu mezun öğrencileriyle bir araya geldi

"SEV, hayata değer katar"

Vakıf Başkan Yardımcısı Aydın Çengel ve Yönetim Kurulu Üyesi Temel Koşar, SEV mezunlarından Avukat Burcu Karayel, Avukat Ahu Tokmak, İnşaat Mühendisi Seray Baş ve Acil Tıp Teknikeri Ramazan Sarıkaya ile Sinop’ta bir araya geldi; Sinop’ta yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

SİNOP EĞİTİM VAKFI HAYATA DEĞER KATAR!

7 yılı geride bırakan ve 500’ e yakın mezun veren Sinop Eğitim Vakfı, belli aralıklarla mezunlarıyla görüştüklerini ve istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Vakıf Başkan Yardımcısı Aydın Çengel: “Bizim vakfımız 7. yılında 500 civarında mezun verdi. Bu mezunlarımızın yaklaşık 70 tanesi de Sinop’ a yerleşip mesleklerini icra ediyorlar.  

Biz bu mezunlarımızla belli aralıklarla görüşüyoruz ve iletişimimizi koparmıyoruz. Mezunlarımızın Sinop’ ta daha aktif olup bizleri temsil etmesi adına belli aralıklarla toplantılar yapıyoruz.

Amacımız insan yetiştirmek, yetiştirdiğimiz insanları da Sinop’ a değer olarak tanıtıp hizmet etmelerini sağlamak” diye konuştu.

Sinop’ ta mezunlarımızın bizi temsil ettiği bir şube oluşturacağız

Çengel ayrıca, “Yıllık 350 öğrencimize burs veriyoruz; burs verdiğimiz öğrencilerin tamamı da Sinoplu öğrencilerimiz.

Aslında amacımız Sinop’ta da mezunlarımızın bizi temsil ettiği bir şube oluşturmak. Bunun için bir değerlendirme toplantısı yaptık. Yönetim Kurulu Üyemiz Temel Koşar’ la birlikte ilk başlangıcı Sinop’ ta yaptık ve devamı da gelecek. En kısa sürede de mezunlarımızdan oluşan bir Sinop şubesi oluşacak” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin