Güncel
Giriş Tarihi : 28-11-2019 11:34   Güncelleme : 28-11-2019 11:40

SİAD Büyümeye Devam Ediyor

Hep birlikte çalışalım, hep birlikte kazanalım felsefesiyle yola çıktık

SİAD Büyümeye Devam Ediyor

Sinoplu İş Adamları Derneği Sinop Şubesi Yönetimi Geruze Otel’de yemekli bir toplantı düzenleyerek 19-22 Aralık 2019 Tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili tanıtım ve bilgilendirmelerde bulundu.

Otel Geruze’de düzenlenen toplantıya Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Sinoplu İş Adamları Derneği Sinop Şube Başkan V. Yılmaz Öz, Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin ve diğer üyeler katıldı.

Gerze’de ilk defa yapılan toplantıya SİAD’a yeni üye olan Gerzeli iş adamlarıda iştirak ederken toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan V. Yılmaz Öz tanışmak, kaynaşmak ve 19-22 Aralıkta İstanbul’da yapılacak olan fuara davet etmek için Gerze’de olduklarını söyledi.

Öz, bir yıl önce SİAD şubesinin Sinop’ta kurulduğunu burada ki temel amacın İstanbul ve Sinoplu iş adamlarını bir araya getirerek, il ve ilçelerdeki ticari faaliyetlere daha fazla nasıl katkı sağlama bir düşüncesi olduğunu kaydetti.

Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Şahin ise konuşmasında; “Sinop ili ve ilçelerindeki ekonomik büyüme ve iş dünyasındaki çalışmaları arttıran projelere imza atmayı planlıyoruz. Bu amaçla, Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu BaşkanıSayın Rafet Orhan Bey ve Yönetim Kurulu ile Proaktif Fuarcılık olarak, Sinoplu İş Dünyasını bir araya getirmeyi amaçladık.

Proaktif Fuarcılık Ltd. Şti. ve SİAD (Sinoplu İş Adamları Derneği) iş birliği ile bu yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve KOSGEB desteği ile ilki düzenlenecek olan Sinoplu İşAdamları Fuarı, 19-22 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacaktır.

Sinoplu İş Adamları Fuarı’nda; tekstil, makine, gıda, sağlık, tarım, finans, inşaat, emlak, otomotiv gibi bölgenin öne çıkan birçok sektöründen firmalar yer alacak. Tüm Türkiye’den veyurt dışından fuara katılacak birçok farklı sektördeki ziyaretçilerin, şirket sahiplerinin, müşteri portföyü ile yeni çalışmalarla, projelerle, fuara katılacak tüm katılımcıların bilgilendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapılacaktır.

Yurt dışından farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştirilerek, çeşitli sektörlerden iş adamlarınayönelik yapılacak ziyaretlerle organizasyonun ilk yılından itibaren uluslararası niteliği kazanması hedefleniyor.

Fuarın oluşumu ile sürdürülebilir büyümeye katkısı sayesinde, Türkiye ekonomisinin son yıllarda uluslararası ticarette yapmış olduğu atılımlara bu yenibir değişim ve organizasyon ile ivme kazandırılacaktır. Bu dev fuar projesiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek KOBİ şurası ve fuar alanı içerisinde yeralan seminer salonlarımızda katılımcı firmalarımız ürünleriyle ilgili seminerler yaparak çalışmalarını tanıtma fırsatı bulacaktır. SİAD Expo sayesinde,katılımcı firmalar fuarda ikili iş görüşmeleri yapabilecek ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakalayabileceklerdir.

Öncelikle Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rafet ORHAN Bey’e ve Yönetim Kurulu’na firmamıza ve ekibimize desteklerini esirgemedikleri için minnettarım. Proaktif Fuarcılık firmamızla birlikte, SİAD ailesinin bir ferdi olarak, SİAD için çalışmalarımızı tüm özverimizle ve he- deflerimizle sürdürüyoruz” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş