Güncel
Giriş Tarihi : 28-04-2017 01:05   Güncelleme : 28-04-2017 16:57

SİAD Toplantısından Önemli Kararlar Çıktı

Sinoplu İş Adamları Derneği Olağan Yönetim Kurulu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

SİAD Toplantısından Önemli Kararlar Çıktı

Sinoplu İş Adamları Derneği Olağan Yönetim Kurulu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyesi İş Kadını Hafize Bozdağ’ın Gaziosmanpaşa Beşyüzevler’deki işyeri ziyareti ile başlayan toplantıda Hafize Bozdağ işleriyle ilgili yönetim kuruluna bilgilendirmede bulundu.

 

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken yeni üyeler Sabri Özcan ve Hakkı Çelikel’de toplantıda hazır bulunurken kendilerini tanıtma işlerini yönetim kurulu ile paylaşma imkanı buldular. Yeni üyelere SİAD rozetlerini Başkan Rafet Orhan taktı. Toplantıda uzun süredir düşünülen Sinop İş Adamları Fuarı’nın Kasım ayında yapılmasına ve bu konuda ön çalışmaların başlatılmasına karar verildi. Bu fuarın bir ilk olduğu daha önce Sinoplu İş Adamlarını kapsayan böyle bir fuar yapılmadığı bilgisi de paylaşıldı.

 

Toplantıda konuşulan ve karara bağlanan en önemli konulardan birisi olan Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen 1000 hanede 1000 Ramazan etkinliğinin bu yıl yapılıp yapılmaması konusu idi. İki yıl önce 1000 hane ile başlanan geçen yıl iş adamlarının büyük katkısı ile 1500 hanede 1500 ramazan olarak devam eden bu sosyal sorumluluk projesinin bu yıl 2000 hanede 2000 Ramazan olarak düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Sinoplu İş Adamları Başkanı Rafet Orhan, çok verimli bir toplantı gerçekleştiğini ifade ederek katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bir gelenek başlattıklarını kaydeden Başkan Rafet Orhan, her yönetim kurulu toplantısını bir üyenin işyeri ziyareti ile başlatıp birbirimizi daha iyi tanıyıp istişarelerini artırdıklarını belirterek toplantının ev sahibi Hafize Bozdağ’a misavirperverliğinden dolayı teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi. 1000 hanede 1000 Ramazan diyerek yola çıktıklarını iş adamlarının desteği ile bu yıl 2000 Hanede 2000 Ramazan etkinliği ile Sinop’a Sinoptaki hemşehrilerine bir nebze katkı sağlamak istediklerini kaydetti. Bu etkinliğe destek veren bu projenini içinde olan tüm iş adamlarına teşekkür eden Başkan Rafet Orhan hayırlı bir işe vesile olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

 

Sinop İş Dünyası fuarı projesine de değinen başkan Rafet Orhan, ilklerini gerçekleştirdiklerini kaydederek “ilk defa Sinoplu İş Adamları bir iş fuarında bir araya gelecek. İş Adamları güçlerini birleştirecek ve ticaretini geliştirecek. Bu fuarda tek koşul Sinoplu olmak olacak. Sinoplu olup üreten, iş dünyasında çalışan iş adamlarımızın işleriyle ilgili önemli bir vitrin olacak olan bu fuarı daha sonra geleneksel hale getirmek istiyoruz. Kasım ayında fuarımızı gerçekleştireceğiz. Hazırlıklara başladık. Sinop iş dünyasına hayırlı olsun.” diye konuştu.

Erkan TaşErkan Taş