Güncel
Giriş Tarihi : 12-04-2022 17:06   Güncelleme : 12-04-2022 17:15

SİAD’dan Bir Ahde Vefa Projesi

SİAD, Sinop’a ve hemşehrilerine dokunmaya, örnek sosyal sorumluluk projeleri ile memleketine hizmet etmeye devam ediyor

SİAD’dan Bir Ahde Vefa Projesi

Göreve geldiği andan itibaren ortaya koyduğu vizyon ve hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetimi bir ahde vefa projesi olan “doyduğumuz topraklardan doğduğumuz topraklara 1000 hanede 1000 Ramazan” projesi ile Sinop’a ve hemşehrilerine dokunarak aş oldu, ekmek oldu.

Sinop ve ilçelerinde Valilik, Kaymakamlık ve Belediyelerle ortak belirlenen kişi ve adreslere gıda kolisi yardımında bulunan SİAD, “sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek” şiar ve düsturu ile Valilik, Kaymakamlıklar ve Belediyelere kumanyaları teslim ederek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, “başta Sinop Valimiz Erol Karaömeroğlu ve tüm ilçe kaymakamlarımıza, tüm belediye başkanlarımıza projeye verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

SİAD ailesine özellikle teşekkür etmek istediğini kaydeden Genel Başkan Turgay Öztürk, “Bu pandemi döneminde iş adamlarımız SİAD ailesinin kıymetli üyeleri ellerini taşın altına koyup tamamen kendi imkanları ile Sinop’taki hemşehrilerimiz ile ekmeğini aşını paylaşmıştır. 1000 Adet gıda kolisini ekonomik boyutunu karşılayarak örnek bir davranışa imza atmıştır. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hayırlarını kabul etsin.” Diyerek projeye destek veren herkese çok teşekkür etti.

SİAD olarak dün olduğu gibi bugünde yarın da Sinop için Sinoplular için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk “SİAD demek Sinop demektir. SİAD demek yardımlaşmak demektir. SİAD demek paylaşmak demektir. SİAD demek birlik beraberlik ve dayanışma demektir” diyerek bundan sonra önemli projelerle Sinop ve Sinopluya hizmet edeceklerini belirtti.

SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk’ün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizzat yardımları birinci elden ilçelere ulaştırması SİAD’da birlik beraberlik ve dayanışmanın ne kadar güzel bir şekilde sağlandığının da göstergesi oldu.

AdminAdmin