Güncel
Giriş Tarihi : 25-12-2021 16:51   Güncelleme : 25-12-2021 22:14

SİNDEF, Genel Merkezi’ne Kavuştu

SİNDEF (Sinop Dernekler Federasyonu) Genel Merkez Binası açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti

SİNDEF, Genel Merkezi’ne Kavuştu

İstanbul’daki Sinopluları tek çatı altında toplayan SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu), genel merkez binasına kavuştu.

İlginin yoğun olduğu açılış töreninde konuşan, birlik, beraberlik mesajları veren SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, kendisi ve federasyon için önemli olan bugünde açılışa katılarak yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür etti.  

Dalkıran, “bugün Sinopluların en güzel, en mutlu günü. Sinop Dernekleri Federasyonu Türkiye’de kurulan ilk federasyondur. Federasyonumuzun ilk ikametgâhı, açılışını yaptığımız bu mekândır.

Biz 3 sene önce sizlerin karşısına, Sinop Dernekleri Federasyonu bayrağını sahiplenmek için çıktığımızda tüm Sinoplulara federasyonumuzu kiradan kurtaracağımızın sözünü vermiştik.

Hamdolsun ki 2 Nisan 2021 tarihinde binamızın tahsisini Sinoplulara yapmıştık. Mekânımızın tadilatını bitirdik, organizasyonunu yaptık. Çok değerli İş İnsanımız Yaşar Aksoy’a, hemşehrim olan Sinoplu iş insanlarına, arkadaşlarımıza, siyasi parti temsilcilerine, Avcılar Belediye Başkanımız Turan Hançerli, Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Sinop Dernekleri Federasyonu olarak sel felaketinin yaşandığı Ayancık’ta da okulumuzun temelini attık, inşaatımız devam ediyor. 2022 yılının ilköğretim haftasında orada yaşayan vatandaşlarımız, kardeşlerimizle birlikte okulumuzun açılışını yapacağız, gelecek nesillerimize de okulumuzu hediye edeceğiz.

Sizlerle birlikte İstanbul’da ve Türkiye’de daha güzel işler yapacağız, birlikte yapacağız, birlikte başaracağız, birlikte kardeş olacağız, tek vücut olacağız, artık Sinoplular her yerde; en güzel projelere birlikte imza atacağız, hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin