Güncel
Giriş Tarihi : 13-02-2017 18:26   Güncelleme : 14-02-2017 11:29

SİNDEF Kongresi Sonrası Fatih Erdoğmuş'tan İlk Açıklama

SİNDEF’in olağan kongresinde başkanlığı sadece 3 oy farkla kaybeden Fatih Erdoğmuş, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. “Seçimleri yalnızca üç oy farkla kaybetsem de hemşerilerimin dertlerini yüreğime yazdım” dedi

SİNDEF Kongresi Sonrası Fatih Erdoğmuş'tan İlk Açıklama

SİNDEF’in olağan kongresinde başkanlığı sadece 3 oy farkla kaybeden Fatih Erdoğmuş, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. “Seçimleri yalnızca üç oy farkla kaybetsem de hemşerilerimin dertlerini yüreğime yazdım” dedi.

Bağcılar Halk Sarayı’ndaki kongre merkezinde gerçekleştirilen SİNDEF kongresinde, başkan adayı olarak seçime katılan ve Engin Kırmızıgül’ün yalnızca 3 oy gerisinde kalarak seçimi kaybeden Fatih Erdoğmuş, adaylığı süresince birçok Sinoplu’yla tanışma ve muhabbet etme fırsatını bulduğunu söyledi. “Dertlerini ve sorunlarını dinleyerek, bunları hem defterimize hem de yüreğimize not ettik” şeklinde konuştu. Projelerini de Sinoplu üyelerin dertleri ve sıkıntılarını dinleyerek ortaya çıkardığını anlatan Erdoğmuş, kongre öncesinde Sinoplu gençlere yönelik yeni istihdam sağlanabilmesi adına İŞKUR ve KOSGEB yetkilileri ile bir araya geldiğini belirtti.

 

“Bundan sonraki süreçte Sinoplu’ya olan sevgimizle elimizden ne geliyorsa yapacağız, dertlerine derman olmaya, yanlarında durmaya devam edeceğiz” diyen Erdoğmuş, kongrede kendisine destek olan dernek başkanlarına, delegelere, kanaat önderlerine, iş adamlarına ve tüm Sinoplulara teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Erkan TaşErkan Taş